Lakverzegeling op uw auto

Uw auto is meer dan alleen maar uw vervoermiddel. U bent hier zuinig op en u brengt hierin menig uren door. U wilt dat deze in topconditie blijft en er als nieuw uit blijft zien. Scratch Repair heeft hiervoor een uniek verzorgingsproduct; lakverzegeling genaamd. Met het aanbrengen van een hoogwaardige, unieke lak beschermende laag, ziet uw auto er weer uit als nieuw! In de volksmond wordt deze behandeling ook wel ‘glascoating’ genoemd.

De coating geeft drie jaar lang bescherming en zorgt voor een zeer gladde en sterk vuilafstotende laag. Uw lak is langdurig bestand tegen UV-straling, pekel, vliegen, hars, vogelpoep en (extreme) temperaturen. Het vuil hecht minder gemakkelijk en is met een spons of hogedrukreiniger eenvoudig te verwijderen. Het is volkomen veilig voor uw auto, uzelf en het milieu.

Uw autolak blijft in nieuwstaat en krijgt een onovertroffen glans. Het resultaat zal u verbazen. Uw auto ziet er weer als nieuw uit!

Autocleaning voor uw auto

Herkent u dit? Dofheid van de lak of vlekken in de bekleding? Hoe zuinig u ook op uw auto bent, het is bijna niet te voorkomen. Na verloop van tijd laat het gebruik haar sporen achter.

Scratch Repair biedt u de dienst aan een volledig carcleaning pakket inclusief het aanbrengen van een 'glascoating'. Met het aanbrengen van een hoogwaardige lakbeschermende laag krijgt uw auto een coating die maandenlang werkt en is bestand tegen UV-straling, pekel, vliegen, hars, vogelpoep en (extreme) temperaturen. Volkomen veilig voor uw auto, uzelf en het milieu.

En ook de binnenkant van uw auto verzorgen wij met net zoveel zorg als de buitenkant. U brengt hier immers vele uren in het jaar door en dan is een verzorgd interieur geen luxe maar een must. 

Uw auto straalt weer als nooit tevoren en geeft ook van binnen weer een gevoel alsof uw auto weer helemaal nieuw is. 

Bel ons
013 511 1585

Wilt u weten wat het schadebedrag is?

Neem dan contact op met een van de experts van Scratch Repair en zij berekenen direct uw kostprijs.